Autor: ITuudised.ee • 1. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äritehnoloogia ettevõte Digital Mind siseneb Leedu turule

Digital Mindi tegevjuht Rinalds Sluckis
Äritehnoloogia ettevõte Digital Mind on laiendanud oma äritegevust ning alates tänasest on ettevõtte kontor avatud ka Vilniuses, mis hakkab töötama koos olemasolevate kontoritega Riias ja Tallinnas. Äritegevuse laiendamise tulemusena on Digital Mind üks suurimaid äritehnoloogia ettevõtteid Balti riikides.

„Leedu turule sisenemine oli meie ettevõtte jaoks järgmine loogiline samm. Paljud meie olemasolevad kliendid on esindatud kõikides Balti riikides ning nad soovivad kõikidel turgudel töötada koos sama äritehnoloogia partneriga,” ütles Digital Mindi tegevjuht Rinalds Sluckis. „Oleme ka varem Leedus mõne projekti kallal töötanud ning saime aru, et seal on ettevõtteid, mis tõesti hindavad kohalikku kliendituge ja võimet kohalikus keeles suhelda. Täna on meil hea meel tervitada oma esimesi Leedu kolleege meie ettevõttes.”

Digital Mind astus oma esimese sammu rahvusvaheliseks ettevõtteks muutumise suunas, kui 2016. aastal siseneti Eesti turule, omandades osa äriühingult Nortal AS ja kaasates kaasosanikena mitu endist Nortali töötajat. See otsus on osutunud väga edukaks – juba esimesel aastal osutus ettevõte koheselt kasumlikuks, saavutades käibeks 0,5 miljonit eurot.

Digital Mind on algselt Läti ettevõte, mis loodi 2005. aastal. Ettevõte aitab organisatsioonidel kogu Läänemere piirkonnas lähendada äritegevuse ja IT valdkondi, aidates välja töötada üldist digitaalset strateegiat ja rakendada tarkvaralahendusi, mis parandavad erinevate äriprotsesside tõhusust, suurendades sellega tulusid ja vähendades kulusid. Ettevõtte teenuseid ja lahendusi kasutavad ettevõtted, nagu ERGO, DNB Pank, Danske Pank, Läti Raudtee ja paljud teised.

Ühendamaks ettevõtte tegevust Baltimaades on  Digital Mind oma Eesti juriidilise nime Digital Organization OÜ muutnud Digital Mind OÜ-ks, et töötada sama nime all Eestis, Lätis ja Leedus. Kõikidel turgudel on samuti võetud kasutusele uus visuaalne identiteet.

„Oma uue „brändinguga” soovime näidata oma klientidele ja ka iseendale, et me ei ole enam see sama väike IT-ettevõte, mis 12 aasta eest alustas ettevõtte sisuhalduse lahenduste müümist. Me oleme kasvanud ja muutunud tõelisteks äritehnoloogia professionaalideks, kes suudavad juhtida kliente läbi digitaalse muundumise keeruka protsessi – alates tulevikukindla digitaalstrateegia loomisest kuni erilahenduste rakendamiseni,” ütles Sluckis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755