Autor: ITuudised.ee • 14. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Levikomi võrguüksust asus juhtima Erik Reinaru

Erik Reinaru
Foto: Raul Mee
Alates 14. augustist juhib Levikomi võrguüksust pikaajalise kaabel-TV ja internetiäri juhtimise kogemusega Erik Reinaru.

„Levikom on otsustanud võtta Eesti hajaasutustega maa- ja äärelinnade piirkondades ülikiire interneti ja sellel toimivate TV-, telefoni jt. teenuste tagamisel vedava rolli, kasutades selleks enda üleriigilist VirtuaalFiiberTM juhtmeta lairibavõrku. Kohalike kommertskanalite vabalevist lahkumine tekitas suure nõudluse just maapiirkondades, mistõttu on hea meel, et meile suuri väljakutseid esitava üleriigilise lairibavõrgu arendust ja opereerimist hakkab juhtima selles valdkonnas ühe pikaajalisema juhtimiskogemusega tippspetsialiste,“ sõnas Levikomi juhatuse esimees Toomas Peek. Peek rõhutas, et Erik Reinaru antud strateegilisele ametikohale valimise eelduseks oli tema selge nägemus Eesti lairiba ja TV-teenuste turu ja väärtusahela toimimisest ning sobivus osanike poolt defineeritud ettevõtte põhiväärtuste ja juhtimise kultuuriga.

Reinaru sõnul on tal Levikomis ainulaadne võimalus rakendada kõiki enda teadmisi ja kogemusi nii lairibavõrkude, kui interneti- ja TV-teenuste alal. „Kiiresti arenev asjade interneti maailm, kus Levikomi on võtnud Eestis avalike võrguteenuste tagamisel pioneeri rolli, oli mulle täiendavaks motivaatoriks,“ ütles ta.

Erik Reinaru on pikaajalise telekommunikatsiooni kogemusega tippspetsialist, olles töötanud Telias (tollane Elion) võrguhalduse alal ning pikaaegse AS STV juhatuse esimehena. Reinaru on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli raadiotehnika ja telekommunikatsiooni insenerina.

Levikom on ligi 70 töötajaga kohalikul kapitalil baseeruv ettevõte, mis pakub ülikiire interneti-, televisiooni-, telefoni-, videovalve- ja pilveteenuseid ühtsetes teenusepakettides nii kodu- kui äriklientidele üleriigilise juhtmeta lairibavõrgu VirtuaalFiiberTM baasil. Levikomi IT ja telekomi alane kompetents ja teeninduskogemus ulatub aastasse 1992. Levikom on suuruselt teine IT-äritaristuteenuste ja -lahenduste pakkuja Eestis nii suurkorporatsioonidele, kui ka väikeettevõtetele. Samuti opereerib Levikom maailma esimest avatud väärtusahelaga avalikku asjade interneti võrku NORAnet, olles asjade interneti äri- ja võrgulahenduste turul Eestis liider.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755