Balticbestil esineb naisettevõtjate organisatsiooni Women@Tech rajaja Ada Jonušė

Ada Jonušė
Ada Jonušė

30. augustil Tallinnas Vaba Laval toimuval Baltikumi Loovusfestivalil Balticbest esineb Leedu ettevõtja, IT-hariduse entusiast ja aktiivselt naisettevõtjate mõjuvõimu suurendamise eest seisev Ada Jonušė.

Ta on hariduselt politoloog ning tegutsenud poliitikas nii kohalikul kui Euroopa tasandil, kuid otsustas ühel hetkel teha karjäärimuutuse, astudes sammu startupide maailma. Ta asutas ise personaaltreenerite leidmise platvormi Lympo.lt ning lisaks ühines veel turundusjuhina kahe Leedu tehnoloogiaettevõttega a.lot parking ja PM Screen, et aidata neil vallutada USA turgu.

Niisiis hetkel tegeleb Ada praegu igapäevaselt teemadega alates tervishoiust kuni parkimistehnoloogia ja hologrammideni ning võitleb pidevalt väikeettevõtete B2B turunduse väljakutsetega.

Töö kõrvalt on Ada algatanud ühe Baltikumi suurima IKT- ja ettevõtlussündmuse #SWITCH!, naisettevõtjate organisatsiooni Women@Tech ning hetkel veab ta eest heategevusprojekti “Micro:bit igale Leedu lapsele!”.

 

Osale arutelus

  • Silja Oja
    Best Marketing Eesti juht

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara