23. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas Amazoni aktsia langeb edasi?

Foto: pixabay.com
Aktsiaturgudel pole augustis midagi erilist toimunud, aga on üks ettevõte, millel tasub silm peal hoida. Selleks on Amazon, kirjutab MarketWatch.

Amazoni aktsia on viimasel ajal võtnud suuna alla – esmaspäeval jõudis e-kaubanduse turuliidri aktsia kolme kuu madalaima tasemeni. Paljud kauplejad näevad, et langus jätkub, sest tehniline analüüs viitab just sellele.

Nimelt ütlevad tehnilise analüüsi eksperdid, et Amazon on moodustanud niinimetatud pea ja õlad mustri (head and shoulders pattern). See peaks suurendama tõenäosust, et Amazoni aktsia jätkab langust (vt. allpool olevat graafikut Äripäevas).

Jaemüügisektori põhinäitajaid analüüsinud Seeking Alpha autor DoctoRx ütleb, et järjest rohkem investoreid võib pöörata Amazoni vastu. Põhjuseks on see, et traditsioonilistel jaemüüjatel on e-kaubandusäri päris hästi sujuma hakanud.

Loe pikemalt Äripäevast.

Autor: Mait Kraun, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755