28. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

STV andis kahe aastaga 4 miljonit dividende

STV juhatuse liige Dmitri Kuzmin
Foto: Andras Kralla
Telekomifirma STV teenis ka sel aastal korraliku kasumi, millest suure osa maksis ainuomanik Vjatšeslav Rabotšev omale dividendidena välja.

Äripäeva infopanka jõudnud ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et telekommunikatsiooniga tegeleva STV ASi müügitulu langes eelmisel aastal protsendi jagu, 13,70 miljoni euroni. Ärikasumi langus oli samuti protsent, jäädes 1,7 miljoni euro juurde (võrreldes eelneva aastaga).

Mullu töötas firmas keskmiselt 169 inimest (kaheksa töötajat vähem kui aasta varem). Käive töötaja kohta suurenes 4 protsenti, 81 083 euroni. Keskmine brutotasu tõusis 6 protsenti, 1408 euroni kuus.

„Jätkame digi-TV platvormi arendamist ja täiustamist nii tehnilises kui ka kontenti osas. Digi-TV tehnoloogia arengu põhisuunaks oli klientide üleminek analoogtehnoloogialt digitaalsele. Samuti HD versioonis edastavate kanalite arvu suurendamine,“ kirjutas ettevõte tegevusaruandes.

„Eelmise aasta jooksul arendasime aktiivselt ka kaablivõrgu kaudu pakutava internetühendust,“ kirjutas firma.

Ettevõtte ainuomanik on Vjatšeslav Rabotšev. Eelmisel aastal võttis ta firmast 1,4 miljonit eurot dividende. 2015. aastal andis STV talle dividende 2,5 miljonit eurot.

Põhjalikumalt saab tutvuda firma majandustulemustega Äripäeva infopangas.

Autor: Mait Kraun, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755