Autor: ITuudised.ee • 1. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DHL kutsub teadlasi ja visionääre leiutama uut robotit

Foto: Kuvatõmmis DHL
DHL kutsub startupe, teadlasi ja tudengeid arendama välja robotit, mis töötaks ladudes. DHL Robotics Challenge auhinnafond on 25 000 eurot, ideid saab esitada 16. septembrini.

DHL Robotics Challenge on mõeldud teadlastele ja visionääridele, et arendada välja innovatiivne robot, mis suudaks iseseisvalt kaubalaos liikuda ja liigutada seal kaupa.

Et osaleda DHL Robotic Challengel, on tarvis välja töötada prototüüp liikuvast robotist, mille käsi suudab liigitada lao riiuleid, noppida asju ja panna neid korrastatult koormasse. Prototüüp peab liikuma laos kõndimise kiirusel sel ajal kui ta nopib asju riiulitest ja liigutab neid pakkimisalale.

DHL Robotics Challengel osalemiseks tuleb esitada  500 või vähema sõnaline dokument ja kuni 3 minuti pikkune video. Nii dokumendis kui videos peab olema üldjoontes kirjeldatud probleem ja välja toodud selle lahendus.  Dokument koos videoga tuleb esitada 16. septembriks.

Täpsem info: https://www.dhlinnovationchallenge.com/roboticschallenge/

DHL on globaalselt üks juhtivaid brände logistika sektoris. DHLi divisionid pakuvad logistikateenust alates riigisisesest ja rahvusvahelisest pakiveost, e-kaubanduse kohaletoimetamisest ja tellimuste täitmisest, rahvusvahelist ekspressteenust  maantee-, õhu- ja merevedudest kuni tööstuste tarneahelate halduseni.

Oma ligi 340 000 töötajaga rohkem kui 220 riigis üle maailma ühendab DHL inimesi ja ärisid turvaliselt ja usaldusväärselt tagades globaalse kaubavahetuse. Spetsialiseerudes lahendustele kasvavatel turgudel ja valdkondades, kaasa arvatud tehnoloogia, bioteadused, tervishoid, energeetika, masinatööstus, jaemüük, tõendatud pühendumusega ettevõtte sotsiaalse vastutuse valdkonnas ja parima esindatusega arenevatel turgudel positsioneerib DHL end otsustavalt ”Maailma logistikaettevõttena”.

DHL on osa Deutsce Post DHList. Grupi aastatulu oli 2015 aastal üle 59 miljardi euro.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755