Autor: ITuudised.ee • 6. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-ettevõte Trinidad Wiseman viis lõpuni ühinemise ema- ja tütarfirma vahel

Vasakul tarkvaraarenduse juht Marko Leppik ja paremal tegevjuht Ander Tenno.
Foto: Marek Metslaid
Eesti kasutajakogemuse disaini, kasutajakeskse arenduse ja ärianalüüsi ettevõtteid Trinidad Wiseman viis lõpuni ühinemise, mille käigus liideti üheks juriidiliseks isikuks emaettevõte Trinidad Consulting OÜ ja selle poolt eelneval aastal sajaprotsendiliselt omandatud tütarettevõte Wiseman Interactive OÜ.

Alates 03.09.2017 on emafirma uueks ärinimeks Trinidad Wiseman OÜ.Olulisi muudatusi ja tagajärgi ühinemine kummagi ettevõtte koostööpartneritele ja klientidele kaasa ei too.

Wiseman Interactive OÜ on ühinemise tagajärjel äriregistrist kustutatud ja kogu tema vara, sealhulgas kõik lepingud ning nendest tulenevad õigused ja kohustused, läksid üle Trinidad Wiseman OÜ-le kui üldõigusjärglasele.

Trinidad Wiseman OÜ jätkab oma äritegevust ja koostööd partneritega tänaseks päevaks väljakujunenud põhimõtete alusel.

Ühinemisel on olnud märkimisväärne mõju 

Trinidad Wisemani tegevjuhi Ander Tenno sõnul on ühinemine andnud väga tugeva sünergilise efekti. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on ettevõte kasvanud enam kui 30%. Käesoleva aasta käibe prognoos on 3,5 miljonit eurot. 

"Kätte on jõudnud ilmselt põnevaim aeg meie ettevõtte ajaloos. Oma pingutustega soovime peagi jõuda punkti, kus suurte ja ühiskondlikult oluliste projektide teostamine on meie jaoks igapäevane nähtus. Just oma ambitsioonide tõttu võtsime eelmise aasta lõpus prioriteediks sisemiste töövahendite ja äriprotsesside arendamise, et suurprojektide teostamist, personali arengut ning uute spetsialistide palkamist paremini toetada“, selgitas Tenno.

Tarkvaraarenduse juhi Marko Leppiku sõnul on edu taga suurepärane meeskond ning väga häid spetsialiste võib leida üpris üllatavatest kohtadest. Töötajate arv on kasvanud aastaga üle 30% ja jõudnud 70 inimeseni.  

"Lisaks Tallinna peakontorile palkame spetsialiste juurde ka Rakvere harukontorisse, kus töötab täna ca 15 inimest. Lääne-Virumaal on tegelikult palju väga heal tasemel eksperte, kes ei soovi kolida Tartusse ega Tallinnasse“, rääkis Leppik.

Trinidad Wiseman OÜ on Eesti üks juhtivaid kasutajakogemuse disaini, kasutajakeskse arenduse ja ärianalüüsi ettevõtteid, kelle klientide hulka kuuluvad muuhulgas Tallink, City24, Tallinna Kaubamaja, Elisa, Telia, Riigi Kinnisvara, Töötukassa, Bigbank, Hooandja, erinevad arendusettevõtted, Tallinna Ettevõtlusamet, EL institutsioonid Sloveenias, Luksemburgis ja Iirimaal ning paljud Eesti ministeeriumid ja muud riigiasutused.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755