10. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify peatas vabatahtlikult Londonis oma äpi töö

Foto: Taxify
Londoni transpordiamet ignoreeris Taxify'd ja asus hoopis tema autojuhte kiusama ning seetõttu otsustas ettevõte peatada Londonis oma äpi töö, vahendas firma ingliskeelset pressiteadet Äripäev.

Taxify kirjeldas oma teates, et omandas Londonis litsentseeritud operaatori City Drive Services, mis kasutaks Taxify trehnoloogilist platvormi. Paraku on aga Londoni transpordiamet viimase 48 tunni jooksul seadnud meie litsentsi kahtluse alla ja seda otse autojuhtide suunal, mitte platvormi suunal, märkis Taxify ja lisas, et oma autojuhtide edasise kiusamise eest kaitsmiseks ja tagamaks täielik seadusekuulekus, peataski ettevõte ajutiselt oma äpi töö.

Taxify kirjeldas veel, et esialgu ignoreeris Londoni transpordiamet nende küsimusi ja vältis igasugust dialoogi, seejärel teatas lõpuks, et tühistas litsentsi.  

Vaidlustame Londoni transpordiameti otsuse kohe, teatas Taxify ja nentis, et Londoni kliendid ja autojuhid igatsevad monopoolseks muutunud turule konkurentsi, ent linna transpordiamet on asunud seda takistama.

Taxify teatel algas nende tegevus Londonis edukalt: esimese kolme päevaga jõudis registreeruda 3000 autojuhti (ja veel 7000 ootas peatset lisandumist) ning äpi alla laadida 30 000 klienti.

Loe pikemalt Äripäevast.

Autor: Piret Reiljan, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755