Autor: ITuudised.ee • 12. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Omniva tehnoloogiajuhiks saab Mart Nael

Mart Nael
Foto: Erakogu
2. oktoobril alustab Omniva tehnoloogiajuhi ja juhtkonna liikmena tööd Mart Nael, kes on juhtinud rahvusvahelisi tehnoloogiaorganisatsioone Swedbankis, Telia Eestis ja Bigbankis.

Naelal on pikaajaline kogemus tehnoloogiavaldkonna juhtimisel ja edendamisel finantsteenuste, telekommunikatsiooni- ja IT-teenuste valdkondades. Samuti on ta olnud tegev nii transpordi- ja logistikaettevõtetes, valitsusasutustes kui ka start-up ökosüsteemis.

„Mardi laiapõhjaline kogemus nii inimeste kui tehnoloogia juhtimisel ja suurte rahvusvaheliste projektide elluviimisel aitab Omnival edukalt lõpule viia käimasoleva uue logistika infosüsteemi rajamise ning viia Omniva tehnoloogiavaldkond uuele tasemele,“ ütles Omniva juhatuse liige Ansi Arumeel. Tema sõnul on Naela liitumine Omniva meeskonnaga järjekordne suur samm organisatsiooni IT valdkonna ülesehitamise suunal

„Logistika ja tehnoloogia on põnev kombinatsioon, mis võimaldab ühendada füüsilist ja digitaalset maailma suurepärase kliendikogemuse loomiseks. Kliendikogemus on saanud suurimaks konkurentsieeliseks ja ettevõtte edu võtmeks. Seejuures on keskne roll pühendunud ja andekatel inimestel, kes eelneva võimalikuks teevad,” ütles Nael.

Mart Nael on õppinud arvuti- ja süsteemitehnikat Tallinna Tehnikaülikoolis ning strateegilist juhtimist London Business Schoolis.

Omniva  on  rahvusvaheline  kontsern,  mis  pakub  posti-, logistika- ja infologistikateenuseid. Kontserni kuuluvad emaettevõttena AS Eesti Post, tütarettevõte AS Maksekeskus, Leedus  asuv  tütarettevõte  UAB Omniva LT, Lätis asuv SIA Omniva ning sidusettevõte OÜ Post11, mis pakub e-kaupmeestele rahvusvahelisi logistilisi terviklahendusi kaupade kättetoimetamiseks üle kogu maailma.

Kontsern investeeris esimesel poolaastal eeskätt infotehnoloogiasse, jätkates uue logistika infosüsteemi arendamist, ning tegi ettevalmistusi uue logistikakeskuse rajamiseks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755