18. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Playtech on heade tulemustega tähelepanu köitnud

Playtech Estonia juht Ivo Lasn.
Foto: Playtech
Tartust alguse saanud ja nüüdseks Londoni börsil noteeritud tarkvaratootja Playtech on viimasel ajal köitnud tähelepanu heade majandustulemuste ja aktiivsete ülevõtmistega.

Varem küllaltki kalliks hinnatud ettevõtte aktsia on lähiajal veidi odavnenud ja see on lennutanud aktsia investorite huviorbiiti.

Analüütikute usk internetimängude vallas juhtivat tarkvara ja sellega seotud terviklahendusi pakkuva ettevõtte tulevikku on tugev. Septembri keskpaiga seisuga soovitab Financial Timesi küsitletud 13 analüütikute konsensus aktsiat osta.

Playtechi aktsia puhul on kõige köitvam aspekt see, et tegemist on küllaltki kitsa valdkonna turuliidriga ning spetsialistidel paistab ettevõttesse usku jaguvat. Lisaks torkavad silma head majandustulemused ja küllaltki kena dividendimaksete ajalugu, kuid esialgse entusiasmi võib nullida raskesti hoomatav ärivaldkond, mis muudab tuleviku prognoosimise keeruliseks.

Loe pikemalt Äripäevast.

 

Autor: Birjo Must, kaasautor

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755