Autor: Märt Belkin • 20. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise'i asutajad müüvad aktsiaid

Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus
Foto: Transferwise
Maksevahendaja Transferwise’i asutajad Taavet Hinrikus ja Kristo Käärmann müüvad SkyNewsi andmetel ettevõtte järgmises rahastusvoorus esimest korda firma aktsiaid.

Nii Hinrikus kui ka Käärmann hõivasid Äripäeva Rikaste TOPis kaks esimest kohta. Muutused algasid juba juulis, kui seni TransferWise'i tegevjuhina töötanud Taavet Hinrikus andis ameti üle äripartner Kristo Käärmannile.

SkyNewsi teatel müüvad Hinrikus ja Käärmann väikese osaluse ja teenivad sellest miljoneid. Kogu TransferWise’i väärtus peaks praegu kokku aetava rahastuvooru järel ulatuma 1,6 miljardi dollarini. Arvatakse, et kahe peale kokku kuulub Hinrikusele ja Käärmannile umbes 40% TransferWise’ist.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755