Euroopa parim fintech ettevõte on Eestist

Funderbeami asutaja Kaidi Ruusalepp
Funderbeami asutaja Kaidi Ruusalepp

Eile õhutul kuulutati Brüsselis toimunud konverentsil konkursi European FinTech Awards raames parimaks Euroopa finantstehnoloogia ettevõtteks eestlaste asutatud idufirmade rahastamise platvorm Funderbeam.

Euroopa FinTech Award konverentsil kohtuvad ja arutavad kasvuvõimalusi pangad, innukad investorid ja kõige lootustandvad FinTech ettevõtted. Osalejad olid seekord tunnistajaks Euroopa FinTech Award konkursi 27 finalisti vahel toimunud võistlustele, kus võitjateks kuulutati 9 ettevõtet, kelle seast peavõitjaks tunnistati Funderbeam. 

Kokku sai konkursil osaleda 100 ettevõtet, kelle valisid välja eksperdid ja kõik soovijad avalikul hääletamisel. TOP 100 seas olid Eestist lisaks Funderbeamile veel Fortumo, Crowdestate, Bondora, Creditstar Group ja Estateguru. 

Programmi raames õppisid osalejad juhtimise tarkusi, uusimaid tehnoloogia arenguid, tutvusid lähemalt regulatsioonidega ja õppisid kuidas oma äriga edu saavutada. 

Funderbeam on 2013. aastal asutatud investeerimis- ja kauplemiskeskkond varajase faasi ettevõtetele, mille asutajad on Kaidi Ruusalepp ja Urmas Peiker.  

Kaidi Ruusalepp osaleb 19. oktoobril toimuval
IKT Aastakonverentsil "Transformatsioon".
Tutvu programmiga ja registreeru SIIN!

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara