Autor: ITuudised.ee • 1. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Infoturbe konverents 2017 fotod

Ats Onemar, Karen K Burns, Rain Ottis ja Andrus Kivisaar arutlusringis rääkimas küberhügieenist.
Foto: Raido Pajusi
Tallinnas Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses 26. septembril toimunud Infoturbe konverents "Kuhu küll kõik andmed said?" otsis vastuseid küsimustele, mida teha, et andmed kaotsi ei läheks, käsitles infoturbe teemasid juhtimise võtmes ja jagas nõuandeid kriisi olukorras paremini toimetulekuks.

Kes esinesid ja millest rääksid, saab lähemalt vaadata programmist.

Avaettekande tegi RIA peadirektor Taimar Peterkop. Loe lähemalt Taimar Peterkop: küberkuritegevus on üha professionaalsem

Kokkuvõtteid konverentsi teistest ettekannetest ja arutlusringidest saab lugeda oktoobris ilmuvas erilehes, mida jagatakse 19. oktoobril tasuta IKT Aastakonverentsil osalejatele. 

Vaata lisatud fotogaleriid!

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755