Telia müüs IT Koolituse Äripäevale

Telia Eesti juhatuse liige Dan Olov Strömberg, Äripäeva peadirektor Igor Rõtov ja IT Koolituskeskuse tegevjuht Martin Palm.
Telia Eesti juhatuse liige Dan Olov Strömberg, Äripäeva peadirektor Igor Rõtov...

Telia Eesti müüs Eesti suurima infotehnoloogia koolituse ettevõtte IT Koolituskeskuse Äripäevale. Tehing jõustus 3. oktoobril.

Telia Eesti juhatuse liige Dan Olov Strömberg märkis müügi põhjusena keskendumist põhitegevustele. Strömberg on väga tänulik IT Koolituskeskuse praegusele meeskonnale ja avaldas lootust, et liitumine Äripäevaga avab ettevõttele uusi arenguvõimalusi.

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov nimetas IT Koolituskeskuse liitumist Äripäevaga loomulikuks arenguks. Tema sõnul on ettevõtjate koolitamine Äripäeva Akadeemia raamides muutunud firma jaoks põhitegevuseks, milles nähakse lähiaastatel tugevat kasvu. „Pole kahtlust, et professionaalsete IT oskuste juurutamine on üks tähtsamaid edufaktoreid Eesti ettevõtete jaoks. Oleme uhked, et saame nüüdsest ise sellesse valdkonda jõulisemalt panustada.“

Firma asutasid Eesti ettevõtjad Henn Sarv ja Jaak Ennuste 1995. aastal. IT Koolituskeskuse käive oli 2016. aastal 770 000 eurot. Aasta jooksul korraldati enam kui 400 koolitust, millel osales kokku ligi 2750 inimest.

Äripäev on koolitusturul alates 2006. aastast. Äripäeva Akadeemia koolitustel käib aastas üle 3000 juhi ja ettevõtte võtmetöötaja, toimub ligi  300 erinevat koolituskursust. IKT koolitusi pakub Äripäev teemaveebi ituudised.ee egiidi alt.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara