Autor: ITuudised.ee • 5. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify avas teenuse Pariisis

Markus Villig
Foto: Taxify
Täna käivitas Taxify teenuse Prantsusmaa pealinnas Pariisis. Tuhanded juhid on valmis tellimusi vastu võtma.

Taxify asutaja ja tegevjuhi Markus Villigu sõnul on ettevõte võtnud sihiks laieneda Lääne-Euroopasse. “Pariis on üks suurima potentsiaaliga turge Euroopas. Oleme hoolikalt kuulanud, mida juhid ja kliendid vajavad ning pakume pariislastele soodsamat ning kvaliteetsemat alternatiivi olemasolevale turuliidrile”, ütles Villig.

Taxify vahendustasu on 15%, mis on Uberi ja teiste konkurentidega võrreldes pea poole väiksem. Madalam vahendustasu võimaldab Taxifyl pakkuda soodsamat sõidu hinda klientidele ning kõrgamat teenistust juhtidele. Taxify usub, et juhtide rahulolu peegeldub ka paremas klienditeeninduse kvaliteedis. Taxify kohtleb juhte austusega, pakub paremaid teenimisvõimalusi ning funktsioone, mis aitavad juhil sõitmise võimalikult mugavaks teha. Näiteks võimaldab Taxify rakendus juhtidel valida tööraadiuse, mille piires on nad valmis tellimusi vastu võtma.

Taxify kasvamisel on kõige olulisem teguriks uute juhtide lisandumise kiirus. “Taxify platformil tegutseb täna globaalselt üle 100 000 juhi ning ootame igas riigis uusi juhte liituma. Taxify eesmärgiks on olla autojuhtidele parim platform paindlikuks lisaraha teenimiseks,” lisas Villig.

Ettevõte käivitas teenuse üle viie tuhande registreerunud juhiga ning rakenduse on tänaseks endale alla laadinud juba 10 000 pariislast, mis näitab selget huvi Taxify teenuse vastu nii juhtide kui klientide poolt.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset transpordiplatvormi. Taxify tegutseb 28 linnas ja 20 erinevas riigis, vahendades aastas kümneid miljoneid sõite. Firmas töötab üle 200 inimese. Iga kuu laieneb Taxify uude riiki või linna ning palkab keskmiselt 15 inimest. Augustis 2017 alustas Taxify koostööd maailma suurima sõidujagamisteenust pakkuva platvormiga Didi Chuxing. Partnerlusega investeeris Didi Taxifysse ning toetab Eesti ettevõtte edasist kasvu Aafrikas ja Euroopas. Taxify rakendus on saadaval iOS ja Android platvormidele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755