Autor: Siret Trull • 7. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rain Laane tahab uues ametis IT-arendustega edasi liikuda

Rain Laane
Foto: Erakogu
Eesti Haigekassa nõukogu otsusega uueks juhatuse esimeheks valitud Rain Laane sõnul on tal praegu tervishoiuvaldkonnas toimuvast patsiendi vaade, kuid erinevate osapooltega kohtudes loodab ta peagi kokku saada tervikpildi, vahendab Äripäev Meditsiiniuudiseid.

Nii ei tahtnud Laane välja tuua midagi, mida ta muudaks haigekassa töös kohe esimesest päevast. Praeguse plaani kohaselt peaks konkreetsem tegevuskava paika saama aasta lõpuks, kui haigekassa juhatus ja nõukogu on haigekassa juhtimises vajalikud muutused ja tegevused ühiselt läbi arutanud.

Endise Microsoft Eesti juhina näeb Laane siiski, et ka meditsiinivaldkond vajaks IT-arendusi ning infotehnoloogiliste lahenduste rakendamisega tervishoius tahab ta kindlasti edasi liikuda.

Loe pikemalt Äripäevast.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755