Autor: ITuudised.ee • 7. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suured tehnoloogiafirmad avasid Põhja- ja Baltimaade ühise innovatsioonikeskuse

Taani ettevõtlusminister Brian Mikkelsen avas täna Kopenhaagenis esimese omalaadse tehnoloogia kogemuskeskuse, mida toetavad Apple, SAP, Hewlette Packard, Intel ja Nespresso.

Majandustarkvaratootja SAP Põhja- ja Baltimaade juhi Jesper Schleimanni sõnul on värske uuringu kohaselt Põhjamaade ettevõtted teadlikud uue tehnoloogia võimalustest, kuid digitaliseerimises jäädakse rahvusvahelistest firmadest ikkagi maha.

“Uue keskuse eesmärk on Põhjamaade ettevõtetele näidata ja anda vahendid kiiremaks digitaliseerumiseks. Innovatsioonikeskus on täis testmudeleid ja tehnoloogiat, mis näitab, kuidas suurandmete kasutamine ja digitaliseerimine tõstab konkurentsivõimet,” lisas Schleimann.

Innovatsioonikeskuse külastamine ja kasutamine on ettevõtetele tasuta. Keskus sisaldab prototüüpide loomise võimalusi, liitreaalsuse ja 3d printimislahendusi, koos erinevate interaktiivsete ruumidega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755