23. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulevik: nutitelefone ei lähe enam vaja

Foto: Pixabay.com
Maailm muutub ning järjest enam hakkab kõik olema seotud sinu häälega, kirjutab portaali Inc tehnoloogiatoimetaja John Brandon.

Äripäev vahendas John Brandoni arvamusartikli nutitelefonidest ja häälrobotitest:

Minu kodus on igal pool häälerobotid. Köögis kasutan Google Home kõlarit, millelt saan küsida retseptide ja ilma kohta. Kontoris on mul Amazon Echo, mis on ühendatud stereosüsteemiga. Sellega ma kontrollin oma muusikakogu häälega. Sa võid mõelda, et sellest piisab, aga minu elutoas on ka Echo Dot ning üks on veel ka ülakorrusel. Autos räägin ma pidevalt Siri ja Google Assistantiga.

Kus see lõpuks läbi saab? Või mis on veel tähtsam – millal see läbi saab?

Prognoosin, et 2025. aastaks on häälrobotid nii levinud, nii võimsad ja kasulikud, et nutitelefone meil enam vaja ei lähe.

Loe pikemalt Äripäevast.

Autor: Mait Kraun, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755