25. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

iPhone X jõuab Telias müügile 3. novembril

Foto: Pixabay.com
Telias jõuab õige pea müügile uudse disaini ja tervet esikülge katva ekraaniga iPhone X.

Kliendid saavad Telia e-poes ja esindustes iPhone X-i eelmüügi korras tellida alates 27. oktoobrist ning reaalselt jõuab seade müügile reedel, 3. novembril.

Hetkel on Telias müügil Apple’i uue põlvkonna nutitelefonid iPhone 8 ja iPhone 8 Plus. 

Pilkupüüdva disainiga iPhone X’i iseloomustab äärest-ääreni 5,8-tolline Super-Retina ekraan, roostevabast terasest korpus, neuraalmootori ja masinõppe võimekusega A11 Bionic kiip, liitreaalsuse ja 3D mängude tugi ning juhtmevaba laadimine ja näotuvastus, mis on uudne ja turvaline viis telefoni avamiseks, isiku tuvastamiseks ja maksete sooritamiseks.

Esiküljel asuva TrueDepth-kaameraga on võimalik jäädvustada portreerežiimis ja portreevalgustusega fotosid, kus esiplaan on terav ja taust kunstipäraselt udune. Kaamera Animoji-funktsioon oskab jäädvustada ja analüüsida üle 50 näolihase liikumist ja peegeldada näoilmeid animeeritud emotikonide abil. Uuenduskuuri läbinud tagaküljel asuval kaameral on kahekordne optiline pildistabilisaator, uus värvifilter, sügavamad pikslid, uuendatud Apple’ pildiprotsessor ning portreerežiimi ja portreevalgustuse tugi.

iPhone X esi- ja tagakülge täielikult kattev klaas on nutitelefonide seas kõige vastupidavam. iPhone X on saadaval kahes värvitoonis – hõbedane ja kosmosehall.

Täpsema hinnainfo ja andmesidepaketid leiab peagi Telia veebilehelt ja täpsema ülevaate iPhone’st leiab Apple’i veebilehelt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755