Autor: Lauri Teder • 30. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple'i luksustelefoni eeltellimused on rekordilised

Foto: Apple
Esmaspäeval vaimustasid USA börse kuuldused, et Apple'i luksustelefoni iPhone X eeltellimused on olnud üle ootuste menukad.

Seniste plaanide järgi 3. novembril müügile jõudva iPhone X eeltellimusi asuti vastu võtma alles möödunud reedel, kuid analüütikafirmade Drexel Hamilton ja Nomura andmetel on nõudlus juba praegu äärmiselt suur, mistõttu tarneperioodi on veninud lausa 5-6 nädala pikkuseks. iPhone 7 Plusi puhul oli too periood 2-3 nädala pikkune ning iPhone 6 ja 6s puhul 2-4 nädala pikkune.

Suure nõudluse tõttu on Apple'i Taiwanis asuvad tarnijad oma tootmismahte kahekordistanud, vahendab uurimisfirma FactSet. Ettevõtte peamise partneri, Foxconn Technologies Inc-i aktsia kerkis saareriigi börsil täna 1,72%.

Tehnoloogiafirma aktsia pürgis kauplemispäeva alguses rekordilise 167,49 dollarini ning liigub kella 18 paiku 166 dollari juures.

Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755