10. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coop Pank avas mobiilipanga

Foto: Coop Pank
Oktoobri alguses turule tulnud kodumaine Coop Pank avas klientidele kasutamiseks uue mobiilipanga.

Coop Panga mobiilipangas saavad kliendid teha kõiki igapäevaseid pangatoiminguid: saada ülevaadet oma kontojäägist ja viimastest tehingutest, teostada makseid, hallata e-arveid ja pangakaarte ning jagada paari klikiga oma kontonumbrit. 

Coop Panga e-kanalite juht Helena Kokk lausus, et panga eesmärgiks oli luua kaasaegne, ent kasutajate jaoks lihtne ja intuitiivne mobiilirakendus, mille kasutamist ei pea keegi hakkama eraldi selgeks õppima. ”Mobiilipanga kujundust iseloomustavad lihtsus, värskus ja kaasaegsus, rõhutades panga kodumaisust ja kuulumist Coop Eesti gruppi. Jätkame mobiilirakenduse edasiarendamist lähtudes sealjuures klientide tagasisidest. Juba lähiajal lisandub mobiilipanka uusi võimalusi, näiteks Coop boonuspunktid ja kiire kontojäägi vaatamise võimalus ilma panka sisse logimata,” lausus Kokk. 

Coop Panga mobiilipanka saab hetkel sisse logida kasutades mobiil-ID-d. Järgmise aasta esimeses pooles lisandub rakendusse ka Smart-ID tugi. Mobiilipanka saab kasutada nii Androidi kui Apple iOSi seadmetes ja seda on võimalik juba praegu alla laadida nii App Store'i kui Google Play Store'i vahendusel.

Mobiilipanga kujunduse ja tehnilise lahenduse loomisel oli panga koostööpartneriks Eesti juhtiv tarkvara- ja tootearenduse ettevõte Mooncascade.

Coop Pank on Eesti kapitalil põhinev universaalpank, mille enamusosanik on Eesti ainus ühistuline jaekaubandusgrupp Coop Eesti. Coop Panga eesmärgiks on kasutada ära jaekaubanduse ja panganduse vahel tekkivat sünergiat ning tuua igapäevased pangateenused taas inimeste kodu lähedale. Coop Pank koos tütarettevõtetega annab tööd ligi 200 inimesele peakontoris ja 14 üle Eesti paiknevas esinduses. 

19 ühistust koosneval Coop Eestil on umbes 350 kauplust, 80 000 eraisikust omanikku ja ligi 600 000 püsiklienti. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755