23. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Netflix muutub aina populaarsemaks

Foto: Pixabay.com
GBH Insightsi analüütikud usuvad, et Netflixi aktsia võib lähiaastail märkimisväärselt tõusta, kuna striimimiskeskkonna originaalsisu muutub aina populaarsemaks, vahendas Äripäev.

GHB tehnoloogiauuringute juht Daniel Ives ütles intervjuus CNBC-le, et Netflixil on praegu käsil mitmeid sarju, mis on juba populaarsed ameeriklaste seas ning saavad ka rahvusvaheliselt üha tuntumaks. Seetõttu näitavad GBH prognoosid, et aastaks 2020 on Netflixil 90-100 miljonit tellijat praeguse 60 miljoni asemel.

Ives märkis, et on eriti optimistlik Netlixi sarjade nagu “Crown 2” ja “Stranger Things 2” osas.

Sealjuures on Ives Netflixi hinnasihiks märkinud 235 dollarit, mis tähendaks praeguse seisuga umbes 20% suurust hinnatõusu.

Netflix on USA börsil tänavu üks suuremaid tõusjaid. Ettevõtte aktsia hind on sel aastal tõusnud pea 58% jagu. Võrdluseks, S&P 500 indeks on kerkinud 16% võrra.

Allikas: Äripäev

Autor: Pille Ivask, kaasautor

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755