23. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus teenus äritarkvaras tõstab ettevõtete riskijuhtimise kvaliteeti

Foto: Kuvatõmmis
Äritarkvarapakkuja Excellent Business Solutions toob koostöös Inforegistriga turule uue teenuse, millega saab hinnata ettevõtete krediidiriske senisest täpsemalt ja saata kõik võlanõuded ühe nupuvajutusega ettevõttest välja võlamenetlustoimingutega tegelevale ettevõttele.

Koostööna ühendatakse omavahel äritarkvara Books 8 ja Eesti ettevõtete maksevõimet prognoosiv Krediidiskoori lahendus. Tegemist on uue teenusega, mis toob äritarkvara kasutajateni laiendatud vaate ettevõtete baas- ja taustaandmetele, aitab hoida neid ajakohasena ning juhtida ettevõtte krediitmüüki täpsemalt, kaasates vajadusel ka kolmandat osapoolt võlahalduseks. Ainulaadsena saavad äritarkvara kasutajad ligipääsu ka Inforegistri ärivõrgustikele, mis näitavad visuaalselt Eesti ettevõtete ja juhatuse liikmete omavahelisi seoseid.

Excellent Business Solutionsi (Excellent) tegevjuhi Lenno Oja sõnul tõstab koostöö Inforegistriga ettevõtete krediidiriskide juhtimise kvaliteeti ja muudab otsustusprotsessi oluliselt lihtsamaks. “Uus lahendus viib äritarkvara kasutajateni olulise hulga juba läbi töötatud informatsiooni, mis lihtsustab otsuste tegemist ning võimaldab neid teha ka kõrge usaldusmääraga ja kiiresti,” rääkis Oja.

Tule osalema ärifoorumil Andmemajandus 2017 "Kuidas andmetest väärtust luua?"

TTÜ IT Kolledž, Raja 4c, 12. detsembril. 

- Suurandmete analüütika, trendid ja uudsed andmeallikad - Kuidas ettevõtted andmete abil äriedu kasvatada saavad? 

Info ja registreerimine SIIN!

Uus teenus kaotab vajaduse otsida ettevõtete kohta vajaminevat infot erinevatest allikatest. Krediidiriski hindamiseks kuvatakse Booksi äritarkvaras kord ööpäevas uuenevat krediidiskoori numbrit, mis aitab hinnata kogu kliendibaasi krediidiriski ehk maksevõimet. Krediidiskoor on väljatöötatud Inforegistri poolt koos Tartu Ülikooli andmeteadurite ja Tarkvara Tehnoloogia Arenduskeskusega ning see koondab kliendi või partneri kohta käiva taustinfo ühte numbrisse, aidates hinnata rahade laekumise tõenäosust enne ja pärast müügitehingut.

Excellent Business Solutions Eesti AS pakub rahvusvahelise parima praktikaga loodud uuenduslikku äritarkvara, mis laseb ettevõttel keskenduda oma põhitegevusele. Excellenti lahendused, mida kasutavad tuhanded edukad ettevõtted üle Eesti, on paindlikult seadistatavad ja sobivad seetõttu hästi nii suurettevõttele kui ka alustavale tegijale, nii rahvusvahelise korporatsiooni tütarfirmale kui kohalikule väikeettevõtjale.

Register OÜ (Inforegister) on kiiresti kasvav äriteadmuse- ja analüütikaturu idufirma, mille missiooniks on B2B müügile orienteeritud firmade Lead-to-Cash äriprotsesside optimeerimine. Me töötame selle nimel, et järgmise generatsiooni CRM ja ERP lahenduste kasutajad saaksid oma tööriistadest maksimumi – et müük ja krediidihaldus toimuks nutikalt ning et spetsialistid saaksid pühenduda äriks olulistele tegevustele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755