24. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ülemiste keskuses avati täna Baltimaade kolmas Apple Shop

24. novembri hommikul avas uksed Ülemiste Apple Shop, mille näol on tegemist ametliku kauplus-kaupluses tüüpi poega, kus huvilised saavad tutvuda kõige uuemate Apple’i toodetega ning avamispäeva puhul soetada paljusid Apple’i tooteid märkimisväärse soodustusega. Apple Shop toob senisest veelgi laiema sortimendi ning koolitatud Apple’i spetsialistid Ülemiste Euronicsisse. Ülemiste Apple Shop on teine Apple Shop Eestis ning Baltimaades kolmas.

Ülemiste Apple Shopi teeb eriliseks kaupluse mööbel, mis on valminud, Eestisse toodud ning paigaldatud Apple’i juhtimisel. Just sel põhjusel näeb Apple Shop äravahetamiseni sarnane välja maailmakuulsa Apple Store’iga, millest lähim meile asub Rootsis.

"Meil on siiralt hea meel avada Ülemiste Apple Shop, kus kliendid saavad kogeda kõrgetasemelist teenindust ning põhjalikult tutvuda Apple’i toodetega," ütles Euronicsi kommunikatsioonijuht Kristjan Terase. "Töö Ülemiste Apple Shopi kallal algas juba enne Rocca al Mare Apple Shopi avamist, mis leidis aset enam kui kaks aastat tagasi. Oleme täiesti veendunud, et tegemist on parima poega Tallinnas, kus saab tutvuda erinevate Apple’i toodetega ning soetada ülimalt populaarseid Apple’i seadmeid nagu näiteks iPhone X."

Ülemiste Apple Shopi avamise puhul on valitud iPhone’id 10, kõik iPadid 15 ning kõik Macid lausa 20% soodsamad. Ülemiste Apple Shopi avas Henry Kõrvits alias Genka. 

Eesti ja Baltimaade esimene Apple Shop avati 2015. aasta 20. märtsil Rocca al Mare Euronicsis. 25. märtsil 2017 avati Vilniuses Topo kaubanduskeskuses esimene Apple Shop Leedus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755