Autor: ITuudised.ee • 29. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Atea noppis järjekordse suurtootja tunnustuse

Foto: ATEA
Lõuna-Aafrikas toimunud Cisco Plus Winner’s Circle 2017 partnerüritusel andis maailma suurim võrguseadmete tootja Cisco Ateale auhinna suurepäraste müügitulemuste saavutamise eest. Baltikumis sai sarnase tunnustuse kokku 3 ettevõtet ning kogu EMEAR (Euroopa, Lähis-Ida, Aafrika ja Venemaa) regiooni peale auhinnati 100 partnerit.

„Meie eesmärk on pakkuda oma klientidele parimat IT teenust, mille üheks osaks on ka võrguteenused. Valime oma meeskonda vaid parimaid ja järjekordne auhind annab meile kindlustunde, et oleme õigel teel,“ sõnas Atea juhatuse liige Marko Metsoja. „Kindlasti ei jää me nüüd tunnustuse najal loorberitele puhkama, vaid oleme võtnud järgmiseks verstapostiks Cisco partnerluses kuldtaseme,“ lisas Metsoja, kelle sõnul ei ole kuldtaset hetkel ühelgi Eestis tegutseval IT ettevõttel.

Cisco on maailma suurim võrguseadmete tootja, pakkudes kohtvõrgu kommutaatoreid, ruutereid, tulemüüre ja servereid. Cisco üheks menukamaks tooteks on täielikult pilvest hallatav võrgusüsteem Cisco Meraki. Lisaks võrguseadmetele on Cisco tuntud oma innovaatiliste videokonverentsiseadmete poolest. Nende seas kõikehõlmav konverentsiseade Cisco Meeting Server. Tegemist on ainulaadse lahendusega kogu Baltikumis, mida on Eestis paigaldanud vaid Atea.

Atea Eesti on IT-täisteenust pakkuv ettevõte, kes osutab IT-haldusteenust mitmetele rahvusvahelistele ettevõtetele, nende seas Bigbank, Mandatum Life Insurance Baltic ja Hurtigruten. IT lahenduste osas on Atea silmapaistvamaid projekte ERM-i innovaatiliste digilahenduste tehniline teostus. Atea Eesti 2016. aasta kogukäive oli 16,7 mln eurot ning ettevõttes töötab 66 inimest.

Atea on üks suurimaid IT teenuste ja terviklahenduste pakkuja Põhjamaades ja Baltikumis, tegutsedes Norras, Rootsis, Taanis, Soomes, Leedus, Lätis ja Eestis. Enam kui 85 Atea kontoris on kokku üle 6900 töötaja. Atea 2016. aasta kogukäive oli üle 3,2 miljardi euro.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755