Autor: Märt Belkin • 30. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA tarvarafirma ostis ZeroTurnaroundi

Foto: Andras Kralla
USA tarkvarafirma Rogue Wave ostis ära eestlaste idufirma ZeroTurnaround.

ZeroTurnaroundi tooted teevad tarkvaraarendaja töö viiendiku jagu kiiremaks. See võimaldab arendusmeeskonnal tarkvara kiiremini ehitada, kontrollida ja veakindlamaks muuta.

ZeroTurnaroundi tähtsaim toode, JRebel, võimaldab arendajatel teha tarkvara lähtekoodis muudatusi ilma, et rakendust oleks vaja taaskäivitada. Sisuliselt saavad arendajad tarkvaras käigu pealt vigu parandada. Aastas hoiavad arendajad kokku rohkem kui kuu jagu töötunde.

Kümmekond aastat tagasi asutatud tarkvarafirma ZeroTurnaround pakub Java-tarkvaraarendajatele toodet, mis aitab programmeerijatel kõvasti aega säästa.

Jevgeni Kabanovi ja Toomas Römeri loodud idufirmat kasutab enam kui 5200 ettevõtet, sealhulga 36 Fortune 100 tabelisse kuuluvat firmat, märkis Rogue Wave.

Esialgses teates Rogue Wave müügihinda ei avalikustanud.

Rogue Wave'i tegevjuht Brian Pierce rõhutas, et ZeroTurnaroundile pole Java-arenduse edendamisel vastast ning nende tooted teevad programmeerijad tootlikumaks ja õnnelikumaks. Pierce tõi ka esile, et ameeriklaste firma jaoks on arendustööriistade ning arendusprotsessi lihtsustamine väga olulised.

Loe pikemalt Äripäevast

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755