Autor: ITuudised.ee • 2. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinki laevadel on esmakordselt võimalik ostude eest tasuda ApplePay lahendusega

Foto: Pixabay.com
Alates üle-eelmisest nädalast on Tallink Grupi laevadel võimalik oma ostude eest maksta ka iPhone mobiiltelefonidega kasutades ApplePay viipemakse lahendust. Uudse viipemakse lahenduse võimaldamine Tallinki laevadel sai teoks koostöös makseteenuste pakkujaga Nets. Praegusel hetkel on uudse lahenduse abil võimalik makseid sooritada näiteks Nordea, Jyske ja St1 pankade Soome ja Rootsi klientidel Helsinki-Tallinn liini laevadel.

„Arvestades seda, kui värske ApplePay maksevahendina meie piirkonnas on, on mul väga hea meel, et saame oma klientidele seda lahendust ostude sooritamiseks pakkuda, olgugi, et praegusel hetkel veel piiratud hulgale klientidele,” ütles Tallink Grupi müügi- ja turundusdirektor Margus Hunt.

„Tallink hoiab erinevatel trendidel kogu aeg silma peal ning otsib uuendusi, millega oma kliente üllatada ning mida klientidele nii meie laevades kui hotellides pakkuda. Seda kõike eesmärgiga pakkuda klientidele alati parimat ning teha igapäevatoimingud üha kiiremaks ja mugavamaks,” lisas Hunt. “Meie soov on tehnilise võimekuse avanedes laiendada seda võimalust loomulikult ka teistele liinidele, sh Eesti pankade klientidele.”

„Mul on heameel tõdeda, et viipetehingud on lõpuks tõepoolest meieni jõudnud. Kui me vaatame kogu Soome turgu, siis moodustavad viipemaksed seal juba praegu 35% kõigist kaardimaksetehingutest,” kommenteeris Nets’i müügidirektor Petri Carpen.

„ApplePay viipemakse lahendus võeti Soomes käibele vaid paari nädala eest ning esialgu saavad seda lahendust kasutada küll vaid mõnede pankade kliendid. Meie omalt poolt tegeleme arendustööga edasi, et saaksime nii Tallinkile kui ka oma teistele klientidele pakkuda üha suuremat hulka erinevaid makselahendusi,” lausus Carpen.

ApplePay lahendust saab praegu kasutada vaid Tallinki Tallinn-Helsingi liini laevadel Megastar, Star ja Silja Europa.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755