Autor: ITuudised.ee • 4. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andmemajandus 2017 - täna veel soodushinnaga!

12. detsembril toimuvale ärifoorumile Andmemajandus 2017 "Kuidas andmetest väärtust luua?" saab täna veel registreeruda soodushinnaga. Andmemajanduse trende, ärivõimalusi, olulisi küsimusi ja kogemusi tutvustava foorumi korraldab Äripäeva teemaveeb ITuudised ja see toimub TTÜ IT Kolledžis.

Ärifoorumi eesmärk on saada ülevaade andmemajanduse võimalustest, suurandmete analüütikast, trendidest ja uudsetest andmeallikatest ning aidata leida uusi võimalusi äri edendamiseks andmete oskusliku kasutamise abil.

Foorumil esinevad ja arutlusringides osalevad Tallinna Tehnikaülikooli andmekaeve dotsent Innar Liiv, Statistikaameti peadirekor Mart Mägi, radarseire ekspert, Tartu Observatooriumi ja OÜ Tarkvara Tehnoloogia Arenduskeskuse teadur Kaupo Voormansik, Eesti Energia IT-juht Agnes Roos, Icefire’i teadus- ja arendusjuht Ove Kreison, suurandmete ekspert Lauri Ilison, Eesti Maksu- ja tolliameti teabeosakonna juhataja Janek Leis, Cybernetica jurist Triin Siil jt.

Teemad: 

Suurandmete analüütika, trendid ja uudsed andmeallikadMilliseid on riigipoolsed võimalused ja plaanid ettevõtete äriedu kasvatamiseks andmete abil?Andmete kasutamise võimalusi ja kogemuslugusid erinevatest valdkondadestÜlevaade õigusraamistikust andmetega majandamisel. Milliseid piiranguid ja võimalusi andmemajandusele seavad erinevad regulatsioonid?Kuidas ettevõtted andmete abil äriedu kasvatada saavad?

Miks osaleda?

Ülevaade suurandmete analüütikast, trendidest ja uudsetest andmeallikatestOsaleja saab ideid, kuidas äri arendamiseks andmeid oskuslikult kasutadaPraktilised valdkondlikud kogemusloodÜlevaade andmemajanduse õigusraamistikustVõimalus suhelda erinevate ekspertide ja praktikutegaVõimalus vahetada kogemusi erinevate kasutajatega – aitab leida oma ettevõtte jaoks sobivat lahendust.

Kuni 4. detsembrini on osalejaks registreerimine soodushinnaga 249 eurot (km-ga 298,8 eurot). 

Tavahind (alates 5. detsembrist) 299 eurot (km-ga 358,8 eurot).

Tutvu programmiga ja registreeru SIIN.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755