Autor: Aali Lilleorg • 7. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andmemajandus 2017 ärifoorumi moderaator on Mart Mägi

Statistikaameti peadirektor Mart Mägi
Foto: Andres Haabu
12. detsembril 2017 toimuva ärifoorumi Andmemajandus 2017 "Kuidas andmetest väärtust luua?" moderaator on Statistikaameti peadirektor Mart Mägi.

Mart Mägi on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna rahanduse ja krediidi erialal 1993. aastal. 2004 kaitses MBA kraadi Tartu Ülikoolis ja Varssavi Panganduse ja Kindustuse Ülikoolis. Eelnevalt on Mart Mägi olnud Tartu Ülikooli Sihtasutuse nõukogu esimees, Pharma Holding OÜ juhatuse esimees, töötanud Amserv Grupi AS-i tegevdirektori ja finantsdirektorina, Raepangas laenuosakonna juhina, AS-i Eesti Kindlustus finantsdirektori ja juhatuse esimehena, Sampo kontserni CEE üksuse ärijuhina ja PriceWaterhouseCoopers Advisors juhatuse esimehena. On lugenud erinevatel teemadel loenguid Tartu Ülikoolis, EBS-is, ja Audenteses.

Ärifoorumi Andmemajandus 2017 eesmärk on saada ülevaade andmemajanduse võimalustest, suurandmete analüütikast, trendidest ja uudsetest andmeallikatest ning aidata leida uusi võimalusi äri edendamiseks andmete oskusliku kasutamise abil.

Ärifoorum Andmemajandus 2017 "Kuidas andmetest väärtust luua?" toimub 12. detsembril 2017 Tallinnas, TTÜ IT Kolledžis, aadressil Raja 4c. Veel on viimane võimalus üritusele registreeruda. Tee seda kohe!!

Vaata lähemalt ja registreeru SIIN

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755