Autor: ITuudised.ee • 8. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MeetFrank laienes kahe kuuga kümnesse Euroopa linna

Foto: MeetFrank
Alles septembri lõpus lansseeritud MeetFrank mobiilirakendus on lühikese ajaga laienenud kümnesse Euroopa riiki. Eestlaste loodud rakendust kasutavad teiste seas ka Microsoft, Mercedes-Benz, F-Secure ja Nokia.

Mobiilirakendus MeetFrank viib tööjõuturul juba hõivatud olevad spetsialistid kokku ettevõtetega, kes pakuvad neile paremaid tingimusi. Rakendus toimib anonüümselt ning pakkumiste palgainfo on avalik.

Alles septembri lõpus lansseeritud MeetFrank´iga on tänaseks liitunud üle 17 000 kasutaja ja 700 ettevõtte. Ühtekokku on uue tööandjaga kokku viidud üle 4500 inimese. Suurem osa klientidest tuleb väljaspoolt Eestit, Eesti moodustab kliendibaasist vaid 24%.

Lisaks Eestile ja Soomele leiab MeetFranki platvormilt tööpakkumisi õigepea ka Rootsis, Saksamaal, Taanis, Inglismaal, Hollandis, Prantsusmaal, Šveitsis ja Itaalias. Laienemine võimaldab üha enam vahendada ka rahvusvahelisi tööpakkumisi, jättes töötajate värbamisel kõrvale riigipiirid. See tähendab seda, et MeetFranki abil saavad Eesti inimesed olla kursis ka sellega, milline on palgatase ja pakkumised väljaspool kodumaad.

“Praegu ongi fookus valdavalt Kesk-Euroopal, kuid tegelikult on meil esimesed kliendid ka juba USAs ja Aasias. Kuna rakendus on oma olemuselt väga lihtne ja mugav, siis sobitub see väga paljudele turgudele. Seda näitab ka kasutajate arvu kasv, igakuiselt kasvame umbes kaks korda ja eesmärk on samasugust trendi jätkata,” avaldas MeetFranki kaasasutaja Kaarel Holm.

Laienemisel on suureks abiks ka Change Ventures fondilt saadud investeering, 300 000 eurot. “Klientidelt ja koostööpartneritelt saadud tagasiside annab meile kindlust, et võime oma toote müügile ja laiendamisele suuremat rõhku panna. Lisainvesteeringu kaasamine aitab meil suurendada arenguplaani,” lisas Kaarel Holm.

Nii iOSile kui ka Androidile mõeldud MeetFrank rakenduses on võimalik 90-sekundiga täita küsimustik, mille abil tuuakse välja inimese oskused, palgatase ning motivatsioon töökoha vahetamiseks. Kogu värbamise protsess on automatiseeritud kuniks inimesele on leitud potentsiaalne tööpakkumine ja teda tutvustatakse ettevõtte personalitöötajaga.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755