10. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Winklevoss usub, et krüptoraharallil ei tule nii pea lõppu

Foto: Pixabay.com
Bitcoiniga miljardäriks saanud Cameron Winklevoss usub, et krüptoraharallil ei tule nii pea lõppu, kuna uusi kauplemisplatvorme tuleb juurde ning investorite ligipääs bitcoinile muutub aina lihtsamaks.

Winklevossi peetakse üheks tuntumaks bitcoiniinvestoriks ning arvatavasti on tema krüptomündiportfell üsnagi kopsakas. Nüüd ütleb ta, et senine ralli on üksnes algus ning kokkuvõttes võib bitcoin kallineda veel 20 korda.

Kriitikud on märkinud, et bitcoinile võib hukatuslikuks saada just see, et Nasdaq avab võimaluse kaubelda bitcoinifutuuridega. See tähendab, et investoritel avaneb võimalus teha panuseid bitcoini vastu ning see võib viia alla ka krüptomündi hinna. Winklevoss aga nii ei arva, pigem vastupidi. Tema põhjendab bitcoini tõusu sellega, et rohkem investoreid saab bitcoiniga kauplemisele ligipääsu ja märkis, et  investorid hakkavad bitcoini investeerimise ideesse üha enam kiinduma, sest selle tootlikkus on suurem kui kulda investeerimisel.

Loe pikemalt Äripäevast.

Autor: Pille Ivask, kaasautor

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755