11. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify avas teenuse Austraalia suurlinnas Sydneys

Foto: Pixabay.com
Eestimaine transpordiplatvorm Taxify laienes Austraaliasse, käivitades täna teenuse Sydneys.

Olles seni keskendunud peamiselt Euroopa ja Aafrika turgudele, on Taxify uue suunana võtnud sihiks laieneda ka teistesse maailma regioonidesse. Taxify asutaja ja tegevjuhi Markus Villigu sõnul on ettevõte Pariisi väga eduka avamise järel enesekindel konkurentsi pakkuma suurlinnades üle kogu maailma.

“Ettevõte käivitas teenuse Sydneys üle nelja tuhande registreerunud juhiga ning rakenduse on tänaseks endale alla laadinud tuhanded kohalikud, mis näitab selget huvi Taxify teenuse vastu nii juhtide kui klientide poolt,” ütles Villig.

Taxify vahendustasu on 15%, mis on Uberi ja teiste konkurentidega võrreldes pea poole väiksem. Madalam vahendustasu võimaldab Taxifyl pakkuda soodsamat sõidu hinda klientidele ning kõrgemat teenistust juhtidele. Taxify usub, et juhtide rahulolu peegeldub ka paremas kasutajakogemuse kvaliteedis. Taxify kohtleb juhte austusega, pakub paremaid teenimisvõimalusi ning funktsioone, mis aitavad juhil sõitmise võimalikult mugavaks teha.

Taxify kasvamisel on kõige olulisem tegur uute juhtide lisandumise kiirus. “Taxify platformil tegutseb täna globaalselt üle 100 000 juhi ning ootame igas riigis uusi juhte liituma. Taxify eesmärgiks on olla autojuhtidele parim platform paindlikuks lisaraha teenimiseks,” lisas Villig.

Ettevõte plaanib peatselt laieneda mitmesse Austraalia linna ning avada teenuse Torontos, Kanadas.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset transpordiplatvormi. Taxify tegutseb 28 linnas ja 21 erinevas riigis, vahendades aastas kümneid miljoneid sõite. Firmas töötab globaalselt 400 inimest. Iga kuu laieneb Taxify uude riiki või linna ning palkab keskmiselt 15 inimest. Augustis 2017 alustas Taxify koostööd maailma suurima sõidujagamisteenust pakkuva platvormiga Didi Chuxing. Partnerlusega investeeris Didi Taxifysse ning toetab Eesti ettevõtte edasist kasvu. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755