Microsoft Eesti otsib uut tegevjuhti

Hristo Manov
Hristo Manov

Praegune Microsoft Balti regiooni juht Hristo Manov hakkab lisaks Eestile, Lätile ja Leedule vastutama ettevõtte ärieesmärkide saavutamise eest ka Sloveenias, Horvaatias, Bosnia ja Hertsegoviinas ning Albaanias.

Kuigi Manovi töökoht jääb endiselt paiknema Eestis, on muudatuste tulemusena vaba Microsoft Eesti tegevjuhi positsioon, kuhu otsitakse inimest, kes aitaks klientidel saavutada rohkem, arendada Microsofti partnerite võrgustikku ning juhtida kohalikku meeskonda.

Hristo Manov hindab väga oma rolli Microsofti Balti regiooni juhina. “Väärtuslikud kogemused, mida olen Balti regiooni juhtides saanud, aitavad mul toetada digitaalse muundumise kasvu Aadria riikides. Mul on äärmiselt hea meel, et mulle on pakutud sellist suurepärast võimalust." Tema sõnul on Aadria regioon on nende jaoks oluline turg uute võimaluste ja säravate inimestega. "Ootan väga võimalust töötada meeskonnaga oluliste projektidega, mis toovad kaasa kasulikke muutusi meie partneritele ja klientidele,” ütles ta.

Hristo ühines Microsofti meeskonnaga 2016. aasta augustis Kesk- ja Ida-Euroopa äristrateegia juhina ning alates 2017. aasta aprillist juhtis kolme Balti riiki. Enne Microsofti töötas Hristo Avonis Lõuna- ja Ida-Euroopa regiooni juhina ning Kesk-Euroopa asepresidendina. Enne Avonisse liikumist oli ta Xerox´I Skandinaavia regiooni juht.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO is looking for a TEST AUTOMATION TEAM LEAD

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

TALLINNA LINNAKANTSELEI otsib PEASPETSIALISTI

Tallinna Linnakantselei

25. oktoober 2018

DERIVCO IS LOOKING FOR A SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Teabevara