Autor: Aali Lilleorg • 2. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

10 enim loetud lugu aastal 2017

2017. aasta Eesti Mõjukaima IT-juhi konkursi nominendid Agnes Roosi Eesti Energiast, Kirke Saare Teliast ja Siiri Pärksoni Kirjandusmuuseumist.
Foto: Julia-Maria Linna
Aastal 2017 ITuudised.ee veebilehel loetud uudiste esikümmet juhib 1. jaanuaril 2017 avaldatud teade sellest, et algab ulatuslik ID-kaartide uuendamine. Vaata, millised lood moodustasid enim loetud lugude edetabeli ja tutvu lugudega lähemalt.

Algab ulatuslik ID-kaardi sertifikaatide uuendamine 1. jaanuarAasta mõjukaim IT-juht on Agnes Roos 23. mai8 põhjust, miks hea töötaja sinu ettevõttest lahkub 15. jaanuarKirke Saar on Telia Eesti tehnoloogiadirektorina töötanud juba aasta 14. mai5 kasulikku nippi Exceliga töötamisel 13. veebruarIKT Aastakonverentsil 2017 kuulutati välja TOPi võitjad 19. oktooberSelgusid parima teeninduskvaliteediga Eesti suurettevõtted 11. jaanuarMiks ma läksin "Vali IT" kursusele?Eestlased käivitasid Oslo lennujaamas kontaktivaba nutiparkla 31. jaanuarLevikom pakub uudset kaablivaba telelahendust 19. juuli

Riigi Infosüsteemi Amet suurendab alates jaanuari esimesest nädalast kauguuendatavate ID-kaartide hulka 650 000 võrra.

Täna toimuval ITuudiste ja Äripäeva korraldatud IT-juhtimise aastakonverentsil Bliss Konverentsikeskuses kuulutati Eesti Aasta Mõjukaimaks IT-juhiks Eesti Energia IT-juht Agnes Roos.

Kõigil on töö juures nii häid kui ka halbu päevi. Kui töötajal koguneb halbu päevi liiga palju, siis ta võib hakata kaaluma töölt lahkumist, kirjutab Investopedia ja vahendab Äripäev.

14. mail 2016 asus Telia Eesti tehnoloogiadirektorina tööle Kirke Saar. Kuidas see kõik algas ja milliseid soovitusi saab tekkinud kogemustest teistele jagada, rääkis ta ITuudistele antud intervjuus.

Excel võib nutikal kasutamisel anda meeletu aja kokkuhoiu ja juba mõnest väikesest võttest võib abi olla, kirjutab Edunet OÜ juht ja MS Office koolitaja Kristjan Sakk.

19. oktoobril ITuudiste ja Äripäeva poolt korraldatud IKT Aastakonverentsil anti üle Äripäeva aukirjad 2016. aasta majandustulemuste põhjal parimatele IKT valdkonna ettevõtetele.

Faktum & Ariko viis läinud aasta lõpus läbi uuringu „Suurettevõtete teenindus“, mille raames küsiti eestimaalastelt tagasisidet kohalike suurfirmade teeninduskvaliteedi kohta.

12. august

Vali IT esimese kursuse edukalt lõpetanud Tiina Siimar räägib, miks ta sinna kursusele läks ja mis sellel kursusel toimus ning mis pärast edasi sai.

Norra suurim Oslo Gardermoeni lennujaam viib sel aastal kõik oma 22 500 parkimiskohta üle Eesti tarkvarafirma Helmese arendatud uuenduslikule kontaktivabale parkimissüsteemile.

Levikom pakub käesolevast nädalast Eestis uudsel VirtuaalFiiber püsiühendusel baseeruvat telepaketti Vaba Levi TV. Tegu on kaablivaba ja seetõttu eelkõige maa- ja hajaasustusega linnapiirkondade jaoks mugava lahendusega, mis sisaldab 25 telekanalit.

Loetuimate lugude esikümnest jäid esimesena välja järgmised lood: 

1) Ettevaatust! Startup maailmas võib toimuda jõhker kiirendus 1. oktoober

Hea idee, õige meeskond ja soodsate võimaluste kokkusattumine võib arengule tõelise kiirenduse anda. Oma loo sellest, kuidas viimasel hetkel Mektory võistlusele Startup Competition sattus ja mis peale seda kõik juhtuma hakkas, rääkis intervjuus ITuudistele TitanGrid asutaja ja tegevjuht Aleks Koha.

2) LHV infoturbejuhina asus tööle Tiit Hallas 2. oktoober

Tänasest, 2. oktoobrist alustab LHV Panga infoturbejuhina tööd Tiit Hallas, kes on selle ala üks parimaid eksperte Eestis.

Huvitavaid uudiseid ja põnevat lugemist aastal 2018!

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755