Autor: Kaspar Allik • 4. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wall Street on krüptovaluutade suhtes ettevaatlik

Foto: Pixabay
Varahaldusega tegelev Merrill Lynch keelas oma klientidel investeerimise endise Wall Streeti pankuri bitcoini fondi, kirjutab Reuters.

Enne eelmise kuu keeldu said Merrill Lynchi kliendid Grayscale’i fondis osakuid osta, kuid 8. detsembri seisuga keelas ettevõte oma klientidel uute investeeringute tegemise, tuues põhjenduseks fondi ebasobivust oma klientide jaoks.

Bitcoin Investment Trusti juhib Grayscale Investments, mille eesotsas on endine Wall Streeti pankur ning tuline krüptovaluuta toetaja Barry Silbert.

Silbert kommenteeris, et ootab Merrill Lynchiga murekohtade ja küsimuste üle arutlemist. Ta lisas, et sarnastest juhistest ei ole ta teistest firmadest kuulnud.

Wall Street on võtnud krüptovaluutade suhtes ettevaatliku hoiaku. Eelmisel kuul turule toodud futuuride puhul on mitu panka ja maaklerit olnud kahtlevad.  

Praegu kaupleb Bitcoin 15 000 dollari tasemel. Kui aasta tagasi moodustas Bitcoin 90 protsenti krüptoturust, siis nüüd on see langenud alla 35 protsendi taseme.

Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755