Autor: ITuudised.ee • 8. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olle Tischler valiti AS Eesti Liinirongide uueks juhatuse esimeheks

Olle Tischler
Foto: Arno Mikkor
AS Eesti Liinirongide praeguse juhatuse esimehe Andrus Ossipi tähtajaline leping lõpeb 12. jaanuaril 2018. Andrus Ossip otsustas uueks ametiajaks mitte kandideerida. AS Eesti Liinirongide uueks juhatuse esimeheks valiti Olle Tischler.

Olle Tischleril on pikaajaline rahvusvahelise ettevõtte Baltikumi üksuse juhtimise kogemus ettevõttest Oracle Baltics. Samuti on ta tegutsenud müügijuhina ettevõtetes Novira Capital ja IC Systems. Tischler omab Estonian Business Schooli bakalaureusekraadi ja University of Strathclyde Graduate School of Business magistrikraadi rahvusvahelises äris.

AS Eesti Liinirongide nõukogu tunnustab ja tänab Andrus Ossipit ettevõtte sihikindla ja tulemusliku juhtimise eest. Elron on viie aasta jooksul, mil Ossip on ettevõtet juhtinud, kasvanud usaldusväärseks ja kaasaegseks reisijateveo ettevõtteks. Elron on jõuliselt kasvatanud nii reisijate kui liinide mahtu, tagades seejuures kõrged kvaliteedinäitajad (graafikutes püsimise, rongide töökindluse jm). Ossip on andnud olulise panuse ettevõtte maine- ja töökeskkonna kujundamisse. Ta annab uuele juhile üle hästi toimiva ja usaldusväärse ettevõtte.  

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron all tegutsev riigile kuuluv ettevõte, mis pakub kiiret, mugavat, turvalist ja keskkonnasõbralikku ühistransporti elektri- ja diiselrongidega kõigil Eesti rongiliinidel.  

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755