Autor: ITuudised.ee • 24. jaanuar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify avas teenuse Austraalia suurlinnas Melbourne’is

Foto: Taxify
Eesti päritolu juhtiv Euroopa transpordiplatvorm Taxify jätkas laienemist Austraalias, käivitades teenuse Melbourne’is.

Taxify avas teenuse Melbourne’is rohkem kui 10 tuhande registreerunud juhiga. Lisaks on enne teenuse käivitamist Taxify rakenduse alla laadinud juba kümned tuhanded kohalikud.

 

“Sydney eduka avamise järel on huvi teenuse vastu olnud ülimalt kõrge. Tänasest saavad ka Melbourne’i elanikud valida kohalike alternatiivide seast soodsaima ja kvaliteetseima sõiduteenuse,” selgitas Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig.

 

2018. aastal on ettevõttel plaanis nii jätkata laienemist kui tugevdada turupositsiooni olemasolevatel turgudel. “Plaanime teenuse avada mitmetes uutes linnades Austraalias, Euroopas ja Aafrikas,” lisas Villig.

 

Melbourne’i klientidele on Taxify teenus kättesaadav alates 25. jaanuari varahommikust kohaliku aja järgi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755