Joseph Carson: häkkerid ründavad alati nõrgimat lüli

Tallinna Meriton Spa hotellis toimub 1. veebruaril Eestis elava eetilise häkkeri ja küberturvalisuse eksperdi Joseph Carsoni eestvedamisel küberturvalisuse konverents, millel peamiste teemadena käsitletakse #FakeNews, #Ransomware, #privacy, #identity ja #GDPR.

Tallinnas toimuvale konverentsile on kogunenud küberturvalisuse teemasid arutama maailmatasemel eksperte ja eetilisi häkkereid. Konverentsil õpetatakse ettevõtete küberturvalisust tõsiselt võtma ja ettevõtte infovara kaitsma. Küberturvalisus võib tunduda keerulise teemana, siis Tallinn Cyber Security Conference 2018 on mõeldud kõigile huvilistele üliõpilastest kuni raamatupidajateni. 

Nõrgim lüli on inimene

Konverentsi peakorraldaja on Eestis elav eetiline häkker ja küberturvalisuse ekspert Joseph Carson. Tema sõnul on aastal 2018 küberturvalisus meie kõikide vastutusvaldkond, kuna häkkerid ründavad alati nõrgimat lüli. Carson tõdeb, et 2017. aastal toimunud mõnede suurimate küberrünnakute sihtmärgid on olnud ettevõtte tavatöötajad, koristajad või nende kodused IoT seadmed või juhtide laste nutiseadmed. 

“Kõikide inim-vigade eest ei suuda kaitsta aga ükski tulemüür ega viirusekaitse. Selleks et eraisikud oleksid paremini kaitstud lunaraharünnakute eest ja ettevõtted suudaksid kaitsta ennast andmete varguse eest on vaja tõsta kõikide küberturvalisuse teadlikust,” lausus Carson.

2018 aasta peamiste teemadena käsitletakse #FakeNews, #Ransomware, #privacy, #identity ja “GDPR. Lisaks Joseph Carsonile, saab Konverentsil kuulata mitmeid eetilisi häkkereid ja Cambridge ülikooli küberintsidentide reageerimisosakonna juhti Kieren Lovelli.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

PASSWARE is looking for an OPERATIONS' MANAGER

Manpower OÜ

30. oktoober 2018

DERIVCO is looking for a TEST AUTOMATION TEAM LEAD

Derivco Estonia OÜ

17. november 2018

Teabevara