11. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piletilevi lõi uues formaadis pileti

Foto: Pixabay
Üle tosina aasta internetipoe klientide elu mugavamaks teinud SebraPilet on saanud endale väikese venna – TaskuSebra

Piletilevi teeb klientidele piletite kaasaskandmise veelgi lihtsamaks. Nimelt toob Piletilevi turule uues formaadis pileti TaskuSebra, mida saab kasutada samamoodi nagu lennupileteid nutiseadmetes. Vajalik on vaid rakendus, mis TaskuSebra formaati avab. Apple’i nutiseadmetes on vajalik Walleti rakendus automaatselt kaasas, Androidi seadmete kasutajatele soovitame rakendust Pass2U. TaskuSebra saadetakse internetipoe kliendile koos SebraPiletiga.

Tänu TaskuSebrale muutub piletite leidmine ja avamine lihtsamaks ja kiiremaks. TaskuSebra võimaldab hõlpsalt jagada pileteid oma sõprade ja pereliikmetega ja ühtlasi saadetakse paar tundi enne üritust meeldetuletus, et üritus on õige pea algamas.

Samuti on TaskuSebrat kergem kontrollida, sest nutiseadmete rakendused muudavad automaatselt nutiseadme ekraani heledust ja Piletilevi skännerid ning kontrollirakendus kontrollivad TaskuSebrat probleemideta. Seega on TaskuSebra kasutamiseks vaja ainult laetud akut!

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755