17. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ignite kaasasutaja soovitas kõigil krüptomaailma sukelduda

Ignite kaasasutaja Dea Oja
Foto: Erakogu
Krüptoliidu asutaja ja programmeerimisettevõtte Ignite kaasasutaja Dea Oja soovitas krüptoraha konverentsil kõigil krüptomaailma sukelduda, kuid enne kindlasti ennast harida.

Oja ütles, et ettevõte sisenes krüptomaailma 2014. aastal ja on sellest ajast alates maha pidanud mitu konsultatsiooni maksumametiga, riigiga ja ekspertidega, et jõuda tõeni, kuidas krüptorahaülekandeid kõige õigemini teha. "See oli pikk teekond, aga meie eesmärk oli teha veel kiiremat tarkvara, mis teeb kiiresti krüptoraha ülekandeid."Oja julgustab ettevõtteid ja inimesi uurima, mis on krüptoraha ja proovida sellesse investeerida. "Krüptoraha ei lahenda kõiki probleeme, mis on seotud finantsidega. Praegu on algus, kõik on eksperimentaalne, aga ma näen tulevikku," tõdes Oja. "Ma näen, mis on aastast 2014 tehnoloogias toimunud ja need muutused jätkuvad. Ma näen, et me saame muuta suurkorporatsioonide käitumist."Täna toimub Äripäeva korraldatav krüptoraha konverents. Konverentsil tõdetakse, et krüptorahaga saab nii raha teenida kui ka raha kaotada. Aga kuidas võita? Milliseid krüptomünte sel aastal valida? Millised trendid krüptorahades valitsevad? Mida teha häkkerite ja maksuametiga? Vahendame uudiseid konverentsilt täna Äripäeva veebis.

Allikas: Äripäev

Autor: Alyona Stadnik, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755