Autor: ITuudised.ee • 20. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Shipitwise juhatuse liige: startup ettevõtte eeliseks on paindlikkus

Aleksander Gansen
Foto: Erakogu
Täna asus Eesti startup ettevõte Shipitwise´i tegevjuhi kohusetäitjana ametisse juhatuse liige Aleksander Gansen. Senine tegevjuht Ragmar Saksing lahkus ettevõttest Tehnopoli valdkonnajuhiks.

Startup ettevõtte Shipitwise kaasasutaja ja juhatuse liikme Olari Miiteri sõnul on see normaalne osa elust, et inimesed teevad karjäärivalikutes uusi otsuseid ja võtavad vastu uusi väljakutseid. „Kuigi meie jaoks oli endise tegevjuhi Ragmar Saksingu otsus liikuda Tehnopoli valdkonnajuhiks ootamatu ja kiire, on startup ettevõtluse eeliseks paindlikkus. Me saame kiirelt otsustada ja ettevõtte jaoks ei jää inimeste liikumisest tingitud uuenduste tõttu elu hetkekski seisma,“ sõnas Miiter.

Miiteri sõnul on Aleksander Gansenil pikaajaline kogemus nii ettevõtte juhtimises kui vajalike ärisuhete arendamises. „Gansen on juba varasemalt olnud Shipitwise tegevjuhi ametis luues olulisi investor- ja ärisuhteid. Gansen jätkab ettevõtte juhtimist esialgu kohusetäitjana. Jälgime igapäevaselt, milliseid juhtimisotsuseid on Shipitwise kasvuks vajalik vastu võtta ja oleme valmis vajalikke uuendusi ka kiirelt ellu viima,“ selgitas juhatuse liige Olari Miiter.

Miiter lisas, et ettevõte jätkab senisel ärikursil, et viia logistikavaldkond kaasaegsesse digimaailma. „Oleme arendamas oma olemasolevat platvormi äriklientide vajaduste lahendamiseks. Kogu tänapäevane teenuste- ja kaubandusmaailm on tihedalt seotud logistikaga ning on viimane aeg ka siinsesse valdkonda kaasaegne digilähenemine tuua,“ kirjeldas Miiter ettevõtte teenust.  

Shipitwise B2B ärisuuna eesmärgiks on ettevõtte varasemalt loodud tarkvara täiendades pakkuda logistikaettevõtetele võimalust kogu andmevahetuse, analüüsi ja teenuse pakkumine arendada digitaalseks vähendades nii käsitöö hulka kui ka teenuse pakkumisele kuluvat aega, samuti võimaldada koguda andmeid online ning kogutud andmeid reaalselt analüüsida, et arendada oma äriteenust klientide tegelikele vajadustele vastavalt.

Eesti startup-ettevõte Shipitwise on asutatud jaanuaris 2015 aastal eesmärgiga muuta reisimine mugavaks käed-vabad kogemuseks. Shipitwise asutati kaheksa inimese polt koosseisus: Olari Miiter, Ragmar Saksing, Aleksander Gansen, Sander Gansen, Priit Kallas, Anna Medjanskaja, Ako Tulu ja Helen Kokk, kellega koos käbiti Garage48 hacathon ning siseneti Startup Wise Guys ärikiirendi programmi. Shipitwise on nomineeritud Garage48 Hackathoni, Startup Wise Guys ärikiirendi, Prototroni rahastu, Traveltech Lab partnerlusprogrammi, Travelporti Kommertsportaali ja mitmete teiste mainekate organisatsioonide poolt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755