Autor: ITuudised.ee • 25. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööandjad otsivad vähenenud töövõimega inimeste kaasamiseks nutikaid lahendusi

Tööandjate Keskliidu juht Toomas Tamsar
Foto: Erakogu
8. märtsil korraldavad Tööandjate Keskliit ja Garage48 ideetalgud, leidmaks nutikaid lahendusi vähenenud töövõimega inimeste suuremaks kaasamiseks tööjõuturul. Ideetalgutest on oodatud osa võtma kõik keda see teema kõnetab.

SEB Innovatsioonikeskuses toimuvatel ideetalgutel saavad osalejad ühe päeva vältel esitleda oma probleeme ja pakkuda neile välja ka võimalikke lahendusi. Garage48 mentorid aitavad neist päeva lõpuks välja töötada efektiivseid ning rakendatavad projekte. Ideetalgutel osalemine on kõigile tasuta.

Tööandjate Keskliidu juhi Toomas Tamsare sõnul kujutavad vähenenud töövõimega inimesed endast väärtuslikku personali tööturul ning nende parema kaasamise nimel tasub pingutada. „Vananeva ja väheneva rahvastiku tingimustes peame andma endast maksimumi, selleks et kõik kes soovivad töötada, saaksid seda teha“ toonitab Tamsar.

Ideetalgud toimuvad Euroopa Liidu Sotsiaalfondi toetusel ning neile saab registreeruda Garage48 kodulehel.

1917 asutatud Eesti Tööandjate Keskliit on Eesti ettevõtteid ja majandusharuliite koondav katusorganisatsioon, mis esindab otse ja läbi haruliitude üle 1500 ettevõtte, mis on tööandjaks enam kui 145 000 töötajale. Tööandjate missiooniks on aidata kaasa Eesti majanduse kasvule ja inimeste elatustaseme tõusule.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755