Autor: ITuudised.ee • 23. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti kindlustus-startup Insly kaasas laienemiseks 2,2 miljonit

Insly juhatuse esimees Risto Rossar
Foto: Erakogu
Pilvepõhist kindlustustarkvara pakkuv Eesti ettevõte Insly kaasas laienemiseks 2,2 miljonit eurot Suurbritannia ja Poola investeerimisfondidelt ning senistelt investoritelt.

Insly juhatuse esimehe Risto Rossari sõnul kasutab ettevõte kaasatud rahastust edasiseks laienemiseks. “Nagu müügitulemused näitavad, on meie platvorm juba päris hea ja nüüd on aeg seda äri kasvatada – suurema meeskonnaga ja rohkematel turgudel,” märkis Rossar, viidates, et eelmisel aastal jõudis käive juba pea 2 miljoni euroni.

Insly aitab tuua bürokraatliku ning paljuski paberipõhise kindlustusäri digitaalsesse tänapäeva. Ettevõte on kasvanud välja IIZI Kindlustusmaaklerist, mis oli maailma üks esimesi edukaid veebipõhiseid kindlustuse müüjaid. Tänaseks alustavad Insly’ga oma tööpäeva 180 kindlustusettevõtte töötajad 40 eri riigis.

“Oleme kindustustehnoloogial juba pikalt silma peal hoidnud, kuid keeruline on olnud leida ettevõtteid, millel oleks tugev visioon ja selgelt tõestatud võime seda ellu viia,” selgitas Concentric Ventures juhtivpartner Kjartan Rist. “Insly on näidanud, et suudab arhailist kindlustusturgu muuta,” lisas ta.

Investeerimisraundi juhtisid Concentric Ventures Suurbritanniast ja Black Pearls VC Poolast, kaasinvesteerisid The London Co-Investment Fund ja senised investorid.

Insly müüb pilvepõhist tarkvara kindlustusmaakleritele üle maailma. Insly Tallinna, Londoni, Minski ja Poola kontorites töötab täna kokku 60 inimest. Ettevõtte käive 2017. aastal oli 1,85 miljont eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755