2. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa tõstab välismaal internetipiletite mahtu

Foto: Pixabay
Maist suurendab Elisa välismaal kasutamiseks mõeldud internetipiletite andmesidemahtu kuni 2,6 korda.

Edaspidi saavad kliendid, kelle sidepakett ei sisalda vastava sihtkohariigi paketisisest andmemahtu, välisriiki sisenedes SMSi, millelt leiavad otselingi Elisa iseteenindusse. Link viib kliendi piletikeskkonda, kus saab valida, millise hinnakirja ja -mudeli alusel soovivad nad mobiilset internetti reisil tarbida.

Iseteeninduses kuvatakse neli valikut alates ühest päevast, nädalast ja kuust ning lõpetades mahupõhise arveldusega. Ajapõhised piletid hakkavad kehtima koheselt pärast tellimist. Iseteeninduse külastuseks vajaminev esmakordne andmeside on tasuta.

Euroopa päevapiletiga saab sama hinna eest varasema 400 megabaidi asemel maist kasutada 500 MB ja Venemaa piletiga 150 MB asemel 400 MB andmemahtu päevas. Uue riigina saab Elisa internetipiletit kasutada alates maist ka Šveitsis.

Tuhande töötajaga Elisa Eesti ASi siht on saada suurimaks kommunikatsiooni- ja meelelahutusettevõtteks Eestis. Elisa käive Eestis oli mullu 157,9 miljonit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755