Autor: ITuudised.ee • 2. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telia pakutavat telesisu näeb nüüd kõikjal Euroopas Liidus

Foto: Pixabay
1. aprillil eemaldas Telia oma MINU.TV teenuselt geoblokeeringu seadistuse ning nüüd saavad kliendid MINU.TV pakutavat telesisu, sarju ja filme nautida kõikjal Euroopa Liidus.

Geoblokeeringu kadumine tähendab, et kõik Telia MINU.TV kliendid, kelle alaline elukoht on Eestis, saavad edaspidi MINU.TV teenust kasutada sarnaselt Eestiga ka teistes Euroopa Liidu riikides.

„MINU.TV kasutajatele on see kindlasti hea uudis, kuna nüüd on võimalik vaadata nii otsepildis kui järelvaatamisega 27 populaarset telekanalit, sadu filme ja sarju ning vägivallavaba lastesisu kõikjal Euroopa Liidus nii puhkuse- kui ärireisil viibides,“ ütles Telia Eesti meelelahutuse ja multimeedia valdkonna juht Karl Anton.

Seejuures tasub meeles pidada, et teenuse kvaliteet sõltub kohalikust internetiteenuse pakkujast.

MINU.TV teenust saab kasutada nii veebibrauseris või oma nutiseadmes MINU.TV äpi vahendusel, mille saab alla laadida Apple’i või Google rakenduste poest.

MINU.TV  teenuse kasutamiseks ei pea olema Telia teiste teenuste klient ning MINU.TV-d saab vaadata üle kõikide internetiühenduste.

 

Geoblokeeringu kaotamist reguleerib 1. aprillil rakenduv Euroopa Liidu (EL) määrus, mille kohaselt peab olema EL-i elanikel võimalik pääseda ligi enda elukohaliikmesriigist ostetud või tellitud kaasaskantavale digitaalsele sisule kõikjal EL-i liikmesriikides. Uued meetmed tagavad võrdse juurdepääsu elukohaliikmesriigis seaduslikult omandatud või tellitud sisule, viibides ajutiselt välismaal näiteks puhkuse või äri eesmärgil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755