Algab digiehituse arendusnädalavahetus

Digitaalehituse klaster ja Garage48 korraldavad 6.-8.aprillini tehnikaülikoolis rahvusvahelise ehituse digitaliseerimise arendusnädalavahetuse, kus eksperdid, insenerid, disainerid, tarkvaraarendajad, andmeanalüütikud ja turundajad töötavad 48 tunni jooksul välja sektori efektiivsust tagavad lahendused.

Osalejatel on võimalus katsetada uute ideedega ning saada mentorlust oma ala tippspetsialistidelt, lisaks antakse osalejaile ligipääs erinevatele valdkonnapõhistele andmebaasidele.

Korraldajate teatel on oodatud lahendused, mis tegelevad asjade interneti (IoT), virtuaalreaalsuse, AI, droonide, 3D mudeldamise, parameetrilise disaini ja teiste digiinnovatsioooni poolt pakutavate võimalustega.

Garage48 Digital Construction Hackathon algab täna kell 17.30 ideede esitlemisega ning lõpeb pühapäeval, kui kell 20 tunnustatakse silmapaistvamaid meeskondi, kes 48 tunni jooksul on kõige edukamalt arendanud töötava prototüübi. Žürii kuulutab välja võitja ning jagatakse eriauhindu.

Osale arutelus

  • ITuudised.ee

    ITuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

CREDITINFO ESTONIA is looking for a PYTHON DEVELOPER

Creditinfo Eesti AS

05. oktoober 2018

DERIVCO is looking for a UX/UI DESIGNER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

DERIVCO is looking for a .NET DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

Teabevara