Autor: ITuudised.ee • 9. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algab taas veebipõhine programmeerimise algkursus

Foto: Pixabay
TÜ populaarseim e-kursus „Programmeerimisest maalähedaselt" alustab kaheksandat korda. Tegu on sissejuhatava programmeerimise kursusega, mis on mõeldud eelkõige neile, kel varasem kokkupuude alaga puudub.

Kursus on täielikult veebipõhine ning kõigile osalejatele tasuta.

Seni on nelja aasta jooksul „Programmeerimisest maalähedaselt" kursuse lõpetanud üle 5500 inimese. Arvutiteaduse instituudi poolt pakutavate vaba juurdepääsuga e-kursuste eestvedaja Eno Tõnissoni sõnul on kursusele oodatud erinevas vanuses, erineva taustaga, erineva haridusega inimesed, kes tahaksid natuke programmeerimist proovida.  Isegi kui pärast kursust programmeerimisega lähemalt kokku ei puutu, on esmane ülevaade saadud.

Kui aga huvi jätkub, on pärast lõpetamist võimalik osaleda arvutiteaduse instituudi korraldatud e-kursustel „Programmeerimise alused" ning „Programmeerimise alused II". Kursus „Programmeerimisest maalähedaselt" algab 16. aprillil ning kestab neli nädalat. Kursuse maht on 1 EAP ehk ligikaudu 26 tundi.

Registreerumine kestab 15. aprillini.

Registreerumine ja täpsem info TÜ arvutiteaduse instituudi pakutavate kursuste kodulehel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755