Autor: ITuudised.ee • 17. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Datel tutvustab välisturule suunatud e-teenust

Dateli juht Urmas Kõlli
Foto: Meeli Küttim, Äripäev
Täna keskpäeval tutvustab AS Datel rahvusvahelisele turule suunatud e-teenust, mis võimaldab lihtsal moel infrastruktuuride vajumise või tõusmise jälgimist kõikjal maailmas.

Ettevõtte teatel aitab uudne teenus ennetada infrastruktuuride lagunemisest tulenevaid õnnetusi ning suurendab seeläbi ühiskonna turvalisust.

Tänasel pressiüritusel räägivad uuest teenusest Dateli juhatuse esimees Urmas Kõlli, tarkvaraarenduse ja tehnoloogia direktor Agu Leinfeld ning Eesti kosmosebüroo juht Madis Võõras.

1990 loodud Datel on üks vanemaid ja suuremaid Eesti kapitalil põhinevaid IT-ettevõtteid. Ettevõttes töötab ligi sada inimest. Datel tegutseb kolmes peamises valdkonnas: infosüsteemid, tarkvaraarendus, esitlustehnika. 2013 asutas Datel tütarettevõtte ka USAs.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755