19. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Intel sulgeb 200 töötajaga arendusfirma

Foto: Postimees/Scanpix
Intel teatas kolmapäeva õhtul, et sulgeb tütarfirma New Devices Groupi, mis arendas ARi (augmented reality) ja tarbijatele mõeldud kantavaid seadmeid, vahendab MarketWatch.

Intel töötab pidevalt uute tehnoloogiate ja kogemuste kallal. Kõigist neist ei tule uut toodet, mida me otsustame turul müüma hakata,“ teatas kiibitootja. Üks toode, mis tarbijani ei jõua, on Vaunti AR-prillid.

„Me läheneme asjadele distsiplineeritult. Leiutame edasi ning loome uusi tehnoloogiaid. Vahepea tuleb teha raskeid valikuid. Praegu ei toeta turudünaamika edasisi investeeringuid,“ teatas Intel.

Uudis ilmus esimesena portaalis The Information, kus kirjutati, et otsus võib kaasa tuua ka koondamisi. Kokku töötas New Devices Groupis 200 inimest.

Allikas: Äripäev

Autor: Mait Kraun, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755