Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 24. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme Äripäeva raadios: IT-spetsialistide värbamisest ja IT-hangetest

Foto: Pixabay
Homsesse saatepäeva mahub mureküsimus IT-spetsialistide värbamisest, probleemid IT-hangetega, oskus tööl õnnelik olla ja nõuanded, kuidas head teenindust luua.

Avo Kaasik esineb ka 22. mail toimuval IT-juhtimise Aastakonverentsil "IT-juhi roll muutuvas maailmas" ettekandega, milles räägib IT-juhi väljakutsetest tippspetsisalistide leidmisel. Vaata, mis konverentsil veel toimib ja kes esinevad. 

Info ja registreerimine SIIN.

7.00-10.00 Hommikuprogrammis tuleb jutuks tuleb ettevõtjate, IT-juhtide ees olev pidev probleem IT-spetsialistide värbamisel. Kuidas neid leida ja kuidas hoida? Külla tuleb Avo Kaasik, Amrop Estonia partner. Samuti räägime neljapäeval algavast kruiisihooajast. Kui palju kruiisilaevu ja –turiste Tallinnasse ootame ja kui palju tulu võiks majandusele sellest tulla. Külla tuleb Tallinna Sadama juhatuse liige ja kommertsjuht Margus Vihman.

11.00-12.00 "Õigusruum". Kuidas mõjutab muutunud riigihangete seadus IT-hankeid? Selgub, et teatud küsimustes ei ole seadus rakendatav ja ilmnenud on veel puudusi, mis vajaksid lahendamist. Sellest, mismoodi on muudatused mõjutanud IT-hangete tegemist ja mida nende korraldamisel ja neil osalemisel silmas pidada, räägivad Registrite ja Infosüsteemide Keskuse hankejuht Mariliis Kannukene ja IT-firma Helmese partner Raul Ennus. Saadet juhib Kadri Põlendik.

13.00-14.00 "Töö ja palk". Teen iga päev tööd ja kui tööpäeva lõpus tehtule tagasi vaatan, siis ma ei saa aru, mida ma päev otsa teinud olen. Minu eesmärk on organisatsioonile kasumit teenida. Töö ei peagi huvitav olema, lähen elan kodus oma huvitavat elu. Kui oled tabanud end sellistelt mõtetelt, siis tõenäoliselt on sul võimalik muuta oma tööelu õnnelikumaks. Saates on tööõnneuurija Tiina Saar-Veelmaa ja TransferWise’i personaliarhitekt Kairi Pauskar. Saadet juhib Janell Assmann.

15.00-16.00 „Fookuses“. Räägime teenindusest ja teenindajate juhtimisest, motiveerimisest ja värbamisest, sest targasti juhitud teenindus müüb rohkem kui kõige parem müük. Selleks on meil külas Äripäeva Akadeemia klienditeeninduse koolitaja Elina Vamper. Saatejuht on Shop Concept OÜ juht Raimond Lind.

Äripäeva raadio 92.4

Kuula veebis https://www.aripaev.ee/raadio 

Allikas: Äripäev

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755